Kattohuolto Nokia - Cattosa Oy

Kattohuolto Nokia – Oikeaoppinen kattohuolto esimerkiksi tiilikatolle voi antaa katolle 20 vuotta lisää elinkaarta verrattuna huoltamattomaan kattoon. Jos katolle pääsee kertymään sammalta, on tiilikatto lähes koko ajan märkänä. Aluskatteille pääsee helpommin vesi, tiili muuttu huokoiseksi ja märkänä ollessaan voi helpommin haljeta.

Ennen ja jälkeen kuva Cattosan tekemästä kattoremontista

Kattohuolto Nokia - Kattohuolto tai katon korjaus tiilikatolle, peltikatolle tai huopakatolle.

Cattosalla katsomme aina tapauskohtaisesti asiakkaalle järkevimmän vaihtoehdon. Jos katon alusrakenteissa on suuria puutteita, emme ala kattoa pinnoittamaan vaan suosittelemme kattoremonttia ja laskemme kattoremonttitarjouksen.

Jos katto on säilynyt pääpiirteittäin hyvin ja sille riittää kattohuolto, suosittelemme ja tarjoamme katon korjaustoimenpiteitä ja pinnoituksia tiilikatoille.

Teemme kattohuollot ja katon korjaukset myös pelti ja huopakatoille.

Kattohuolto Nokia – Cattosa Oy

Cattosan tekemä kattohuolto jossa korjattiin savupiippu. Kuvassa on savupiipun korjauksen työvaiheet.

Pienyrityksenä voimme tarjota monenlaisia erilaisia palveluita, muun muassa kattotöiden yhteydessä maalaustyöt, ikkunoiden vesipellit, terassit, aidat, ulkoverhousremontit sekä muut rakennustyöt.

Katso alta joitakin työkohteitamme - Kattohuolto Nokia

Kattohuolto - Katon korjaus, katon pesu ja pinnoitus

Tässä kohteessa Lasiterassin päältä kojattiin aluskate ja maalattiin puuosat, katto pestiin korkeapainepesurilla, pinnoitettiin kahteen kertaan parhaimmilla aineilla ja tuotteilla sekä samalla uusittiin myös päätypellit.

Kattohuolto - Piipun korjaus, katon pesu ja pinnoitus

Tässä kohteessa vintillä kiinnitettiin roikkuvat tuulenohjaimet ja asennettiin uudet kulkusillat vinttiin.

Savupiipun aluskate oli rakennusaikakaudelle tyypillisesti huonosti tehty, roikkui ja oli auki. Piipusta purettiin pellit ja laitettiin uudet aluskatenostot nykyisten ohjeiden mukaisesti.

Katto myös pestiin korkeapainepesurilla ja pinnoitettiin kahteen kertaan.